Cu experienta de peste 30 de ani in domeniul productiei industriale, Mihai Birliba este fondatorul mai multor startup-uri din domeniul materialelor de constructii, a ambalajelor din plastic si reciclarii materialor plastice, cu focus pe productie. A pus bazele Bico Industries S.A. (care face parte din holdingul ROCA Industry), unde detine pozitia de co-actionar si presedinte CA.

Parcursul sau in antreprenoriat i-a adus o expertiza importanta in recrutarea si formarea de echipe cu competente in domeniul eficientizarii proceselor industriale, in diagnoza si dezvoltare integrata a liniilor de productie de orice tip.

In calitate de membru al Boardul Roca Industry are atributii in procesul de identificare si audit al companiilor, pentru care asigura suportul tehnic si operational pe zona de M&A.

A absolvit Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi, din Iasi, in anul 1989 si mai apoi a urmat si absolvit in 2007, programul MBA al The Open University Business School prin CODECS.

Mandatul lui Mihai Birliba în calitate de membru al Consiliului de Administrație al Roca Industry a început în data de 27 aprilie 2022 și expiră la data de 17 septembrie 2025.