Rudi este un finanțist a cărui apetență pentru activitatea de investment este ancorată în realitățile de business actuale și înțelegerea nevoilor antreprenorilor. Are un background de 5 în gestionarea investițiilor, 10 ani de activitate în zona de “distress” și 5 ani în zona de finanțare, în care a învățat să vadă oportunități acolo unde alții văd doar riscuri.

El militează pentru dezvoltarea unei culturi antreprenoriale în România și este un lider a cărui strategie de acțiune este de a crea medii în care oamenii sunt pasionați, inspirați și motivați să-și atingă obiectivele și să devină mai buni. Anterior, Rudi a deținut funcții de management și restructurare în cadrul CITR și BRD, dar și de Membru al Consiliului de Administrație în cadrul Cemacon S.A.

Rudolf Vizental a absolvit Facultatea de Economie din cadrul Universității de Vest Timișoara în 1996, iar în 2008 a finalizat studiile de MBA a Conservatorul Național de Arte și Meserii din Paris, Franța.

Mandatul ROCA MANAGEMENT S.R.L. în calitate de membru în Consiliul de Administrație al Roca Industry, al cărui reprezentant permanent este Rudi, a început în data de 17 septembrie 2021 și expiră expiră la data de 17 septembrie 2025.