Echipa

Rudolf Paul Vizental

Rudi este un finanțist a cărui apetență pentru activitatea de investment este ancorată în realitățile de business actuale și înțelegerea nevoilor antreprenorilor. Are un background de 5 în gestionarea investițiilor, 10 ani de activitate în zona de “distress” și 5 ani în zona de finanțare, în care a învățat să vadă oportunități acolo unde alții văd doar riscuri.

El militează pentru dezvoltarea unei culturi antreprenoriale în România și este un lider a cărui strategie de acțiune este de a crea medii în care oamenii sunt pasionați, inspirați și motivați să-și atingă obiectivele și să devină mai buni. Anterior, Rudi a deținut funcții de management și restructurare în cadrul CITR și BRD, dar și de Membru al Consiliului de Administrație în cadrul Cemacon S.A.

Rudolf Vizental a absolvit Facultatea de Economie din cadrul Universității de Vest Timișoara în 1996, iar în 2008 a finalizat studiile de MBA a Conservatorul Național de Arte și Meserii din Paris, Franța.

Mandatul ROCA MANAGEMENT S.R.L. în calitate de membru în Consiliul de Administrație al Roca Industry, al cărui reprezentant permanent este Rudi, expiră la data de 17 septembrie 2025.