Misiune și valori

Misiunea ROCA este aceea de a dezvolta o cultură antreprenorială bazată pe parteneriat, investind resurse financiare, know-how și pasiune. ROCA amplifică potențialul și accelerează creșterea companiilor și brandurilor românești, pentru ca visul multor antreprenori români să devină realitate.

Echipa Roca aduce Roca Industry la Bursa de Valori București cu o promisiune pe termen lung: un comportament axat pe a aduce valoare în companiile antreprenoriale, dar și de a consolida valori la nivelul culturii organizaționale antreprenoriale românești. 
Ne preocupă nu doar cine suntem și ceea ce facem, dar și ce lăsăm în urmă, pentru generațiile viitoare.

Valorile ROCA

Roca Logo

Viziune

Scopul nostru e să avem o contribuție notabilă la dezvoltarea economică a României prin cultura antreprenorială pe care o practicăm și o împărtășim. Ne educăm continuu pentru performanță, iar orice decizie pe care o luăm pe termen scurt trebuie să aibă sens și pe termen lung.

Roca Logo

Pasiune

Pasiunea noastră e să scoatem la lumină valoarea din oameni, idei și companii. Această pasiune ne-a adus împreună și ne împinge să creștem, să învățăm și să explorăm noi domenii, soluții și modele de business.

Roca Logo

Învățare pentru dezvoltare 

Cel mai bun fel de a crește e să învățăm continuu din ce fac alții, din ce reușim noi și din greșelile pe care le facem. Pentru asta avem nevoie de o minte deschisă care privește orice e în jur nu ca pe o problemă, ci ca o oportunitate de învățare și dezvoltare.

Roca Logo

Autonomie

Autonomia înseamnă să avem dorința, știința și resursele de a reuși ce ne propunem, individual și în echipă. Să nu așteptăm să se decidă, să se facă, să ni se dea. Ne asumăm responsabilitatea rezultatului final și acționăm la fiecare pas ca și cum ar fi compania noastră.

Roca Logo

Performanța în echipă

Suntem preocupați să construim un ecosistem de oameni, idei și proiecte. Putem face asta doar construind echipe și comunități puternice, care împărtășesc aceleași valori, practici și scopuri. Fiecare echipă trebuie să livreze performanță înainte de a putea recunoaște meritele oricui din ea.

Roca Logo

Comunicare

Comunicarea e cu atât mai bună cu cât participanții la ea au mai multe lucruri în comun. Înțelegem că, în echipe și organizații, a găsi lucruri în comun nu se întâmplă de la sine, ci înseamnă un efort sistematic care conduce la interacțiuni, relații și decizii din ce în ce mai bune

Roca Logo

Integritate

Putem reuși ce ne-am propus doar dacă construim încredere, în fiecare zi, cu fiecare coleg, client sau partener. Pentru asta, oferim transparență, loialitate, respect și angajament pentru standardele de etică personală și profesională. Suntem preocupați să facem mereu lucrurile corect.

Roca Logo

Curaj

Avem curajul să ne imaginăm că vom ajunge unde nu a mai ajuns nimeni înaintea noastră și apoi avem curajul să facem ce trebuie pentru asta. Alegem calea cea mai ambițioasă. Îi sprijinim și pe ceilalți să capete din ce în ce mai mult curaj și încredere.