Despre noi

ROCA INDUSTRY este primul proiect strategic al ROCA Investments, care grupează sub umbrela unui Holding specializat în companii românești producătoare de materiale de construcții. Scopul holdingului este de a dezvolta și de a scala branduri autohtone puternice și sustenabile atât pe baza unei strategii comune, cât și prin sinergiile generate din activitatea acestora. Într-o economie mondială care se fragmentează, ROCA Industry este construcția unei structuri capabile a se adapta rapid schimbărilor multiple și imprevizibile.

Avem o viziune pe termen lung, care se bazează pe strategia de a genera valoare printr-un proces de consolidare și de modernizare a capacităților de producție românești.  Pe termen lung, proiectele holdingului vor facilita creșterea competitivității industriei autohtone, dar și reducerea dependenței față de importuri, având totodată un impact pozitiv semnificativ asupra economiei românești în ansamblu.

ROCA INDUSTRY a fost fondat de ROCA INVESTMENTS S.A, o companie înființată în 2018, care se adresează antreprenorilor locali și brandurilor românești, oferind soluții de capital și parteneriat activ pentru consolidarea și dezvoltarea afacerilor. Misiunea ROCA Investments este de a dezvolta în România o cultură antreprenorială bazată pe parteneriat. Acest lucru se poate realiza prin investiția de resurse financiare și know-how, amplificând astfel potențialul brandurilor românești și accelerând creșterea acestora.