Consiliul de administrație

Președinte Consiliu de Administrație
Ioan-Adrian Bindea

Ioan Bindea este Manager de Investiții al ROCA Investments din ianuarie 2018, având ca responsabilități identificarea de noi oportunități și supervizarea evoluției companiilor din portofoliul ROCA.

De asemenea, el este membru în Boardul BICO, Electroplast, Romcargo Maritim și Piscicola.

Cu o experiență de 12 ani în restructurare, piețe de capital și real estate, Ioan Bindea a fost CEOul Frigotehnica și președintele Consiliului de Administrație al acesteia.


Vezi mai mult

ROCA MANAGEMENT S.R.L., prin Rudolf Paul Vizental

Reprezentatul permanent al ROCA MANAGEMENT S.R.L. in Consiliul de Administrație al ROCA Industry este Rudolf Vizental.

Rudi este un finanțist a cărui apetență pentru activitatea de investment este ancorată în realitățile de business actuale și înțelegerea nevoilor antreprenorilor.

Are un background de 15 de ani de activitate în zona de distress și 5 ani în zona de finanțare, în care a învățat să vadă oportunități acolo unde alții văd doar riscuri.Vezi mai mult

Alexandru Savin​​​​​​

Alexandru Savin este Manager de Investiții al ROCA Investments din noiembrie 2018, iar din mai 2019 membru al Consiliului de Administrație al acesteia.

De asemenea, Alexandru Savin este membru al Consiliului de Administrație al RDF S.A. și Președintele Consiliului de Administrație al Sinteza S.A., ambele societăți fiind parte din portofoliul ROCA.

Are experiență anterioară în domeniul de risk management și business development, el deținând mai multe roluri de conducere în Libra Bank S.A.


Vezi mai mult