Consiliul de administrație

Președinte al Consiliului de Administrație
și CEO provizoriu

Ioan-Adrian Bindea

Manager de Investiții al ROCA Investments din ianuarie 2018, el are ca responsabilități identificarea de noi oportunități și supervizarea evoluției companiilor din portofoliul ROCA.

De asemenea, este membru în Boardul ROCA Investments, BICO, Electroplast, Romcargo Maritim și Piscicola.

Cu o experiență de 12 ani în restructurare, piețe de capital și real estate, Ioan Bindea a fost CEO și președintele Consiliului de Administrație al Frigotehnica.

Vezi mai mult

ROCA MANAGEMENT S.R.L., prin Rudolf Paul Vizental

Reprezentatul permanent al ROCA MANAGEMENT S.R.L. in Consiliul de Administrație al ROCA Industry este Rudolf Vizental.

Rudi este un finanțist a cărui apetență pentru activitatea de investment este ancorată în realitățile de business actuale și înțelegerea nevoilor antreprenorilor. 

Are un background de 5 în gestionarea investițiilor, 10 ani de activitate în zona de “distress” și 5 ani în zona de finanțare, în care a învățat să vadă oportunități acolo unde alții văd doar riscuri.


Vezi mai mult

Alexandru Savin​​​​​​

Alexandru Savin este Manager de Investiții al ROCA Investments din noiembrie 2018, iar din mai 2019 membru al Consiliului de Administrație al acesteia.

De asemenea, Alexandru Savin este membru al Consiliului de Administrație al RDF S.A. și Președintele Consiliului de Administrație al Sinteza S.A., ambele societăți fiind parte din portofoliul ROCA.

Are experiență anterioară în domeniul de risk management și business development, el deținând mai multe roluri de conducere în Libra Bank S.A.


Vezi mai mult

Mihai Bîrliba

Cu experienta de peste 30 de ani in domeniul productiei industriale, Mihai Birliba este fondatorul mai multor startup-uri din domeniul materialelor de constructii, a ambalajelor din plastic si reciclarii materialor plastice, cu focus pe productie. A pus bazele Bico Industries S.A. (care face parte din holdingul ROCA Industry), unde detine pozitia de co-actionar si presedinte CA.

Parcursul sau in antreprenoriat i-a adus o expertiza importanta in recrutarea si formarea de echipe cu competente in domeniul eficientizarii proceselor industriale, in diagnoza si dezvoltare integrata a liniilor de productie de orice tip.

Vezi mai mult