Eco Euro Doors, cel mai mare producător român de uşi destinate construcţiilor rezidenţiale, achiziţionează 70% din capitalul social al Workshop Doors. Tranzacţia este supusă aprobării Consiliului Concurenţei.

Workshop Doors este o companie activă din anul 2009 pe piaţa uşilor de interior, având două facilităţi de producţie, în Reghin şi Petelea, judeţul Mureş. Compania a înregistrat o cifră de afaceri de 10,5 milioane de euro în 2022, iar în activitatea de producţie proprie un procent considerabil este destinat exportului.

“Achiziţia Workshop Doors reprezintă un pas important în consolidarea holdingului şi o promisiune respectată – 3 noi achiziţii în cursul anului 2023. Întrăm astfel într-un stadiu de dezvoltare şi scalare în segmentul uşilor de interior, o piaţă dominată de importuri şi produse de slabă calitate. Avem deja exemple de succes în holding privind transformarea companiilor locale în performeri regionali, sub management performant de holding. Planurile noastre strategice se bazează pe infuzie de capital şi know-how specializat, pentru a contura noi standarde de calitate în România şi a înclina balanţa consumatorilor către produsele fabricate în România“, declară Ionuţ Bindea, CEO ROCA Industry.