ELECTROPLAST, producătorul de cabluri electrice din cupru şi aluminiu din portofoliul ROCA Industry, înaintează cu pași rapizi în procesul de retehnologizare a liniilor de producție: un nou set de echipamente dintre cele patru care se vor înlocui complet, a ajuns în luna august la fabrica companiei de la Bistrița.

Investiția generează oportunitatea de a diversifica, optimiza și eficientiza procesul de producție prin eliminarea unor etape intermediare și prin creșterea flexibilității de execuție.

ELECTROPLAST, recent integrată în holdingul ROCA Industry, a finalizat de curând prima etapă de retehnologizare a liniilor de producție, prin punerea în funcțiune a unei noi linii de izolație și achiziția de motoare în curent alternativ, care vor inlocui motoarele mai vechi, cu consumuri ridicate.

Compania, cu o experiență de peste 30 de ani, este unul dintre cei mai mari producători de cabluri și lider al pieței de cabluri electrice pentru infrastructura feroviară, deținută anterior de ROCA Investments.